Liittotoimijat|Työhuone

Valiokunnat


 Harrastevaliokunta koordinoi ja kehittää taekwondon harraste- ja terveysliikuntaa valtakunnallisesti niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin osalta. Tärkeimmät tavoitteet ovat taekwondon edistäminen kuntoliikuntana ja hyvän, terveellisen elämäntavan edistäminen lasten ja nuorten osalta sekä harraste- ja terveysliikunnan näkökulmista lähtevä leiritoiminta. Myös laadukas seuratoiminta sekä seurojen välinen alueellinen yhteistyö kuuluvat tavoitteisiin.

 

Ottelutuomarivaliokunta vastaa Suomen Taekwondoliiton ottelutuomarien toiminnan tasosta ja kehittymisestä eteenpäin. Valiokunta nimeää tuomarivalvojan liiton ottelukilpailuihin. Tuomarivalvoja huolehtii tarvittavien tuomariresurssien hankinnasta kilpailuihin, sekä kilpailujen tuomaritoiminnan korkeasta tasosta.

 

Liikesarjatuomarivaliokunta vastaa Suomen Taekwondoliiton liikesarjatuomarien toiminnan tasosta ja kehittymisestä eteenpäin. Valiokunta nimeää tuomarivalvojan liiton liikesarjakilpailuihin. Tuomarivalvoja huolehtii tarvittavien tuomariresurssien hankinnasta kilpailuihin, sekä kilpailujen tuomaritoiminnan korkeasta tasosta.

 

Ottelutoiminnan koordinoinnista vastaa Olympiavalmentaja, Nuorten Olympiavalmentaja sekä Päävalmentaja. Liikesarjatoiminnan koordinoinnista vastaa päävalmentaja ja joukkueenjohtaja.