Liittotoimijat|Työhuone

Tärkeä seminaari liikesarjatuomareille

10.8.2009

Päivitä tietosi ja taitosi!

Liikesarjajaos järjestää liikesarjatuomariseminaarin la 12.9 klo 10-18 Hämeenlinnassa (Kylpylähotelli Aulanko, os. Aulangontie 93, Hämeenlinna). Tarkempi aikataulu vahvistetaan myöhemmin.

Seminaari on tarkoitettu erityisesti nykyisille tuomareille, mutta toki myös asiasta kiinnostuneet kilpailijat ja valmentajat tai tuomariksi aikovat voivat osallistua. Tuomaripätevyyttä ei ole mahdollista suorittaa tässä seminaarissa.

Kaikkien tuomareiden, jotka tuomaroivat uusilla elektronisilla pistelaitteilla, tulee osallistua tähän seminaariin! Lasten sarjoja voi edelleen tuomaroida ns. vanhoilla paperisilla arvostelulomakkeilla.

Seminaarin kesto on noin 8h ja sisältö seuraavanlainen:

1. Hansoo-poomse. Myös ehdotuksia mitä poomseja harjoiteltaisiin saa lähettää (1 h)
2. Sääntömuutokset kts. muutokset (1 h)
3. elektronisten pistelaitteiden käyttö + pisteidenanto (4-5 h)

Aikaisemmissa koulutuksissa on toivottu, että käyttäisimme paljon aikaa pisteidenannon harjoitteluun. Palautteita on nyt kuultu ja sitä tullaan tekemään todella paljon.

Seminaarin hinta on 65 euroa. Hintaan sisältyy hotellin herkullinen ja kattava lounas seisovasta pöydästä (arvo 25 eur). Liitto laskuttaa osallistujien seuroja.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.
Ilmoittautumiset viimeistään to 27.8!


P.S. Toivomuksena olisi, että et jätä ilmoittautumistasi viime tinkaan, jotta voimme tehdä paikkavaraukset + muut valmistelut riittävän ajoissa!