Liittotoimijat|Työhuone

Gwangjun Universiadikuulumisia

8.7.2015

Opiskelijoiden Olympialaisiksi tituleeratut Universiadit ovat käynnissä Gwangjussa Etelä-Koreassa. Taekwondon kilpailupäivät ovat 7.-13.7.2015.

Eilen tatamilla taituroivat liikesarjaurheilijata. Suomea edustivat Espoo Hwarang Teamin Essi Labart sekä Budokwai Taekwondo Olli Siltanen. Labartin sijoitus oli 15. Siltanen oli ensimmäinen urheilija, joka karsiutui finaalista. Lopullinen sijoitus täten 9. Essi ja Olli osallistuivat tänään myös parisarjaan. Suomalaisten sijoitus pareissa on 13. Valmentaja kilpailuissa toimi Heikki Liukkonen.

Huomenna käynnistyvät ottelut. Suomalaisväriä vähdään kentällä perjantaina, kun Loviisan Taekwondon Toni Lahtinen ottelee sarjassa -58kg ja Budokwai Taekwondon Tanja Pasanen sarjassa -49kg. Roosa Närhi (Budokwai Taekwondo, -62kg) ja Jouni Lahtinen (Loviisan Taekwondo, -74kg) ottelevat lauantaina ja Suvi Mikkonen (IZenzei, -53kg) sunnuntaina. Valmentajana toimivat Jesus Ramal ja Jarkko Mäkinen.

Koko Suomen Universiadijoukkueen huoltoringissä on mukana Taekwodoväelle tuttu kasvo. Malmin Taekwondon Tea Runnakko valittiin joukueen yhdeksi fysioterapeutiksi.