Liittotoimijat|Työhuone

Urheilijasta Valmentajaksi koulutus 2016

16.11.2015

Suomen Valmentajat käynnisti kuusi vuotta sitten koulutusohjelman, joka on suunnattu eri lajien huippu-urheilijoille, joita kiinnostaa siirtyä valmentajaksi oman uran päätyttyä. Oman lajinsa huippu-urheilija on urheilijana käynyt läpi ”lajikorkeakoulun”. Tämän tietotaidon hyödyntäminen on monella tavalla arvokasta urheilijalle itselleen, lajille ja koko suomalaiselle urheilulle.

Vuosien saatossa URVA-koulutuksen on suorittanut lukuisia Olympia-, MM-, ja EM-tason ammattiurheilijoita ja arvokisamitalisteja.

Onko sinulla tiedossasi omasta lajistasi urheilijoita, jotka ovat jo lopettaneet uransa tai lopettaminen on edessä lähitulevaisuudessa ? Ovatko he tyyppeinä sellaisia, joista voisi tulla hyviä valmentajia ja joilla olisi kiinnostusta valmentamiseen ?

Järjestyksessään 8. Urheilijasta Valmentajaksi-koulutus käynnistyy 22.1. 2016 Varalan Urheiluopistolla, Tampereella. Koulutusohjelma sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja käytännön valmennusharjoittelua. Koulutettavat saavat reilun puoli vuotta kestävän prosessin kautta tehokkaan paketin valmentajaksi siirtymistä varten.

Liitteet