Liittotoimijat|Työhuone

Pasaselle tappio EM-taekwondon avausottelussa

19.5.2016

Tanja Pasanen hävisi venäläiselle Alexandra Lychaginalle 0-4.

 

Tanja Pasasen ottelut jäivät yhteen taekwondon EM-kisoissa Sveitsin Montreuxssa. Pasanen hävisi -49 kilon sarjan avausottelussa Venäjän viidenneksi rankatulle Alexandra Lychaginalle 0-4. 

 

- Tilanteita sain luotua, mutta pisteen arvoisesti en onnistunut. Tksi nukahdus kostautui sitten vastustajan voitoksi, toisissa EM-kisoissaan otellut Pasanen totesi.

 

Lychagina saavutti lopulta EM-pronssia hävittyään välieränsä hopealle sijoittuneelle Slovenian Ama Petrusicille 1-2. Kultaa voitti Serbian Tijana Bogdanovic.

 

Perjantain suomalaisista otteluvuorossa on Rion olympialaisiin valmistautuva Suvi Mikkonen -57 kilon sarjassa.

 

Mikkonen kohtaa 1. kierroksella Belgian Indra Craenin, joka on sijoitettu 13:nneksi (Mikkonen 20.). Craen on nuorten Euroopan mestari vuodelta 2014 ja 2015. Tänä vuonna hän on voittanut US Openin ja oli toinen Presidents Cupissa.

 

2. kierroksella vastaan asettuisi Saksan neljänneksi sijoitettu Anna-Lena Frömming. 21-vuotias Frömming on MM-pronssimitalisti vuodelta 2013. Frömming ja Mikkonen kohtasivat juuri Istanbulin olympiakarsintojen välierissä, jossa Mikkonen voitti kaksi sekuntia ennen loppua ottamallaan pääosumalla 9-8.

Perjantain kaaviot