Liittotoimijat|Työhuone

Nopeusominaisuuksien testileiri 18.6.2011

3.6.2011

Liikesarjamaajoukkue järjestää kaikille avoimen testileirin lauantaina 18.6.2011 Turussa. Ulkopuolisena asiantuntijana ja testien johtajana toimii liikuntatieteiden yo Henna Syväoja Jyväskylän yliopistosta. Hän on suunnitellut testit taekwondo-urheilijoille tärkeiden nopeusominaisuuksien mittaamiseen ja lisäksi noin 5 viikon mittaisen harjoitusohjelman, joka toteutetaan testien jälkeen. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset testitulokset ja ohjeita nopeusharjoittelun toteuttamiseen.

Testileiri alkaa kello 10.30 ja päättyy viimeistään klo 18. Mukaan urheilulliset varusteet (vapaavalintaiset) ja riittävästi evästä/juomaa. Myös ulkolenkkarit kannattaa ottaa mukaan. Testit tehdään todennäköisesti Manhattan Sport-centerin (4. krs, Pitkämäenkatu 4) tiloissa ja ehkä myös ulkona.


Leirille voidaan ottaa 25 nopeimmin ilmoittautunutta. Alaikäraja on 13 vuotta. Aikaisempaa kilpailukokemusta ei tarvita, vain kiinnostusta kehittyä urheilijana.
Leirimaksu on 39 euroa (vuoden 2011 liikesarjamaajoukkueen urheilijoille 25 euroa) ja se laskutetaan osallistujien seuroilta. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian, viimeistään 10.6.2011: jarkkomail@gmail.com