Liittotoimijat|Työhuone

Pohjoismaiden mestaruukilpailut 18.1.2020 Oslo - kilpailukutsu

11.10.2019

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut käydään lauantaina 18.1.2020 Oslossa, Norjassa.

Kilpailu on kaikille Pohjoismaiden ja Baltian seuroille avoin, ja siihen osallistutaan seurajoukkueina. Aikaisempien vuosien tapaan myös osallistuminen Team Finland -nimen alla on mahdollista.

Ottelussa käydään kadettien, nuorten, aikuisten ja veteraanien (35+) sarjat, liikesarjoissa kaikki sääntökirjan mukaiset sarjat. Minimivyöarvo osallistumiselle on 4. kup.

Huomattavaa on, että Norjan urheilusääntöjen mukaan kilpailijoiden minimi-ikä on 13 vuotta, joten 12-vuotiaat eivät valitettavasti pääse osallistumaan edes kadetteihin. Kadettien ikä katsotaan syntymävuoden mukaan, joten vuonna 2006 ja 2007 syntyneet pääsevät kadetteihin. Ottelussa käytetään Norjan valtion sääntöjen mukaan kevennettyä pääkontaktia kadeteilla, nuorilla ja veteraaneilla. Täysi pääkontakti on sallittu ainoastaan aikuisten ikäluokassa sillä rajauksella, että tähän ikäluokkaan osallistuvan kilpailijan tulee kilpailupäivänä olla 18-40-vuotias.

Lukekaa kilpailukutsu tarkasti ennen ilmoittautumista. Norjassa on tiukat säännöt kontaktilajeille valtion puolesta, joten lajiliitto ei pysty joustamaan ikä- tai muista rajoituksista.