Liittotoimijat|Työhuone

Koronatilannepäivitys 2.4.2020

2.4.2020

Suomen hallituksen linjauksen mukaan poikkeustila jatkuu. Suomen Taekwondoliitto suosittaa kaikkia seuroja perumaan harjoitukset, vyökokeet ja muut tapahtumat tämän linjauksen mukaisesti vähintään 13.5.2020 asti.

Kaikki liiton alaiset kilpailut ja leirit on peruttu kevään osalta. Osalle tapahtumista on jo etsitty vaihtoehtoisia päivämääriä syyskaudelle.

Jotta harjoitustauon aikana ei tarvitsisi olla ilman taekwondoa, liitto julkaisee kotiolosuhteisiin sopivia treenivinkkejä kootusti yhdessä dokumentissa. Katso täältä eri seurojen ohjaajien treenivinkkejä!

Voit saada oman treenivinkkisi listalle mukaan lähettämällä sen Tiiu Tuomelle.

Muistakaa toimia viranomaisten ohjeiden mukaan koronaviruksen torjunnassa! THL:n sivuilla on selkeät ja kattavat toimintaohjeet.

Suomen Olympiakomitea on toivonut, että huippu-urheilijoille mahdollistettaisiin edelleen urheilu. Tästä syystä Suomen Taekwondoliiton valmennuskeskuksessa huippuryhmä ja olympiakarsintajoukkue saavat jatkaa harjoittelua erityistä varovaisuutta noudattaen. Muiden kuin huippuryhmän ja olympiakarsintajoukkueen osallistuminen valmennuskeskuksen harjoituksiin on kielletty.