Liittotoimijat|Työhuone

WUC: Roosa ja Olli parisarjassa finaaliin

26.5.2012

Roosa ja Olli taituroivat jälleen kerran arvokisojen finaaliin
Poomsae Shipjin
Suomen liikesarjakilpailijat harjoittelevat sunnuntaina Korean parhaan poomse-joukkueen kanssa kuvassa olevan valkotakkisen mestarin johdolla
Turisteerausta

World University Championships (WUC), 25.-30.5.2012 Pocheon, Korea

 

OPISKELIJOIDEN MM-KILPAILUJEN TOINEN KILPAILUPÄIVÄ

Eilen alkaneet liikesarjakilpailut jatkuivat pari- ja ryhmäsarjoilla. Suomesta olivat mukana parisarjassa kilpailleet Roosa Närhi ja Olli Siltanen. Suomalaispari eteni finaaliin 7. sijalla ja hyvällä itseluottamuksella. Finaalisuoritukset (Pyongwon ja Shipjin) olivat erittäin onnistuneita, mutta pari sai siitä huolimatta todeta jääneensä 8. sijalle. Eroa seuraavaan pariin oli 0,01 pistettä ja opiskelijoiden MM-mitaliin olisi tarvittu 0,16 pistettä enemmän. Parisarjan finaali oli pisteiden valossa tasaisempi kuin koskaan, vaikka Korea veikin melko selkeän voiton. Hopeaa otti Taiwan, pronssimitalien mennessä Meksikoon ja Saksaan.

 

Suomen ainoa ottelija näissä kilpailuissa on miesten -74 kg sarjassa otteleva Sanan Eskandari, jonka ottelupäivä on tiistai 29.5. Nuori turkulaisottelija saa heti avausottelussa eteensä vaikeimman mahdollisen haasteen, sillä arpa valitsi hänen vastustajakseen iranilaisen hallitsevan maailmanmestarin, Farzad Abdollahin.