Liittotoimijat|Työhuone

Valmennuskeskuksen urheilijahaku on käynnissä

14.12.2012

 

Suomen Taekwondoliiton uusi valmennuskeskus aloittaa toimintansa 1.1.2013 Turussa. Toimintaa johtaa lähiaikoina valittava päätoiminen nuorten olympiavalmentaja, joka toimii läheisessä yhteistyössä olympiavalmentaja Jesus Ramalin kanssa. Toimintaa toteutaan kiintessä vuorovaikutuksessa Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa.

Valmennuskeskukseen voi hakea kuka tahansa kilpailemisesta kiinnostunut vähintään 12-vuotias taekwondo-urheilija, jolla on voimassa oleva lisenssi. Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisesti osoitteeseen office@taekwondo.fi. Hakemuksessa pitää maininta:

   - nimi, syntymäaika, seura, kilpailusarja
   - parhaat saavutukset
   - tavoitteet urheilu-uralla

 

Tasoluokitukset

Valmennuskeskukseen valittavat urheilijat kuuluvat lähtökohtaisesti Perusryhmään, josta heidät voidaan valita Haastajaryhmään tai Huippuryhmään alla olevan taulukon mukaisesti. Huippuryhmään valituille urheilijoille seuraavat palvelut ovat maksuttomia: urheilulääkäri, urheilupsykologi, fysioterapia/hieronta, ravintoneuvonta ja erilaiset suorituskyvyn testit. Samoin päivittäisharjoittelu ja valmennuskeskuksessa järjestettävät leiritykset ovat ilmaisia. Haastajaryhmään kuuluville päivittäisharjoittelu ja valmennuskeskuksen leiritykset maksavat yhteensä 10 eur/kk. Perusryhmässä päivittäisharjoittelu maksaa 20 eur/kk, lisäksi osa leireistä on heille maksuttomia.

 

 

 

 

Koko

Maksut

Valintaprosessi

HUIPPURYHMÄ

Max 10 hlöä

Ei maksuja

Urheiluakatemia ja valmennuskeskuksen johtoryhmä

HAASTAJARYHMÄ

Max 20 hlöä

10 €/kk

Valmennuskeskuksen johtoryhmä

PERUSRYHMÄ

Max 30 hlöä

20 €/kk

Vapaamuotoisen hakemuksen lähettäminen

 

 

Harjoittelu

Valmennuskeskuksen toiminnan runkona toimii viikoittainen harjoituskalenteri, jossa on sekä kaikille tasoryhmille yhteisiä harjoituksia että rajatulle ryhmälle suunnattuja harjoituksia. Huippuryhmään kuuluvilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennuspalaveriin nuorten olympiavalmentajan kanssa joka viikko. Haastajaryhmässä vastaavia palavereita järjestetään noin kerran kuukaudessa. Henkilökohtaisten palaverien tarkoituksena on yksilöllistää harjoittelua ja huolehtia valmennuksen kokonaisvaltaisesta onnistumisesta.