Liittotoimijat|Työhuone

Liikesarjojen EM-kilpailut - toinen kilpailupäivä

1.5.2013

Toinen kilpailupäivä Espanjassa toi tullessaan iloisia yllätyksiä ja jännittäviä hetkiä.

 

Eevi Huuskonen ja Oskar Mäkinen tekivät arvokisadepyytin kadettien parisarjassa. Kaksikko on treenannut yhdessä vain kuukauden ajan ja sijoittuminen kuudenneksi Euroopan kärkinimien joukkoon lupaa erittäin hyvää tulevaisuutta ajatellen.

Alle 29-vuotiaiden sarjassa Laura Pihkala ja Ville Lehtinen sijoittuivat kymmenenneksi tehden onnistuneen ensiesityksen arvokisakentillä.

Riitta Hurmerinta ja Ilja Patrikainen pääsivät onnistuneilla suorituksilla kiinni finaalipaikkaan. Onni ei kuitenkaan ollut myöden ja Iso-Britannia nousi parin kanssa täysin samoihin kokonaispisteisiin. Tarkemman vertailun jälkeen Iso-Britannia suoriutui finaaliin jättäen Iljan ja Riitan harmillisesti sijalle yhdeksän.

Naisten ryhmä (Essi Labart, Laura Pihkala ja Triin Saviauk) suoriutuivat sijalle kaksitoista. Ryhmäsarjojen taso on kova ja tasapainoiseen esitykseen voi olla tyytyväinen ottaen huomioon, että ryhmä on harjoitellut yhdessä vain vähän aikaa.

Toisen kilpailupäivän viimesenä esiintyjänä lavalle asteli Johanna Nukari. Johanna onnistui esityksissään erittäin hyvin ja nosti esitysten tasoa entisestään finaalikierroksella. Kuudes sija sarjassa oli hieno työvoitto.