Liittotoimijat|Työhuone

Finnish Open Poomsaen ilmoittautumisista

23.7.2013

Finnish Open Poomsae ilmoittautuminen on ollut auki jo pari viikkoa osoitteessa www.tpss.nl. TPSS ilmoittautumisjärjestelmää tullaan käyttämään jatkossa myös kansallisten liikesarjakilpailujen ilmoittautumisissa, kuten ottelussa ollaan jo keväästä asti tehty.

Finnish Open Poomsae ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä 4.8. asti, mutta ilmoittautumislupa järjestelmään tulee hakea hyvissä ajoin ennen tätä. Olisi suotavaa saada ilmoittautumisia mahdollisimman pian, jotta voimme arvioida aikataulua ja laitteistotarpeita. Jos et ole ennen käyttänyt järjestelmää, aloita luomalla tunnukset. Pääsivulla klikkaa "Goto login" ja paina sen jälkeen punaisella olevaa "account"-tekstiä, niin pääset luomaan tunnukset. Täytä kaikki tähdellä merkityt kohdat ja "Main contactperson". Kun olet valinnut maan, pääset valitsemaan seurasi suoraan listasta "Search your team"-painikkeella. Seuran saa valittua klikkaamalla punaista ID-numeroa sen nimen kohdalla. Älä kirjoita seuran nimeä suoraan kenttään, vaan etsi se listasta. Jos seurasi nimeä ei ole listassa (tai se on kirjoitettu väärin) kirjoita se kohtaan "If not found, enter the team name here" ja paina "Save". "Login" on valitsemasi käyttäjänimi, "Password" valitsemasi salasana. Kun olet täyttänyt kaiken, paina "Add/update", minkä jälkeen saat jonkin ajan kuluttua vahvistusviestin sähköpostiisi.

Nyt voit kirjautua sisään järjestelmään. Paina taas etusivulla "Goto login", syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja kirjaudu sisään. Valitse listasta haluamasi turnaus, klikkaa sen nimeä ja paina sen jälkeen "Authorize Me"-painiketta, joka lähettää ilmoittautumislupapyynnön minulle. Huomaa, että joudut pyytämään ilmoittautumislupaa erikseen jokaiseen turnaukseen. (Finnish Openissa mustat vyöt ja värivyöt ovat kahdessa eri turnauksessa teknisistä syistä. Freestyle-poomsaeen ilmoittautuminen värivyöturnauksen kautta.) Saat sähköpostiviestin, kun olen antanut ilmoittautumisluvan. Sitten voitkin taas kirjautua järjestelmään, mennä turnaukseen ja alkaa lisäillä kilpailijoita "Add competitors"-nappulan takaa. Syötä pyydetyt tiedot ja paina "Add/update". Jos ääkköset häviävät nimistä sarjoja valitessasi, älä hätäile. Kirjoita nimet uudestaan ääkkösineen muut valinnat tehtyäsi, niin ne näkyvät kyllä. Valitse kaikille kilpailijoille "Class"-kohtaan "A".

Huomaa, että TPSS:ssä navigoidaan vasemman reunan ja yläpalkin painikkeilla. Älä käytä selainen "Back"-nappulaa. Järjestelmä ei hyväksy parien ja ryhmien muodostamista eri seuroista, joten jos sellaisia haluat ilmoittaa, lähetä sähköpostia minulle (kilpailut@taekwondo.fi) ja kilpailunjohtaja Saija Vuorelle (s.m.vuori@gmail.com). Järjestelmän suomennos on työn alla, julkaisupäivämäärästä en lupaa mitään.

Huomatkaa myös, että koska kyseessä on ETU:n A class -turnaus, pitäisi virallisissa (eli mustien vöiden) sarjoissa käyttää J-Calicun poomsae-pukua. Jos teillä sellainen on, käyttäkää sitä. Jos ei ole, mukaan siitä huolimatta - ketään ei tulla hylkäämään sen takia, että päällä on tavallinen, WTF-mallinen dobok. Värivöiden sarjoissa saa käyttää poomsae-pukua tai WTF-dobokia.

Päivitys 23.7.: WTF:n GAL-lisenssiä ei tarkasteta ilmoittautumisen yhteydessä eikä kilpailun aikana.

 

Tatu Iivanainen
Tuomarivalvoja
040-8313366
kilpailut@taekwondo.fi