Liittotoimijat|Työhuone

Ottelun kansainvälinen PÄÄSIÄISLEIRI 19.-22.4.2019 Turku

25.1.2019

Kansainvälinen ottelijoiden Pääsiäisleiri järjestetään tuttuun tapaan valmennuskeskuksen tiloissa Turussa. Leirille ovat tervetulleita kaikki tasokkaasta otteluharjoittelusta kiinnostuneet, ohjeellinen alaikäraja on noin 12 vuotta. Maajoukkueurheilijat sekä VK:n Huippu- ja Haastajaryhmien urheilijat saavat leiristä 50% alennuksen ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirin päätähdeksi saapuu kroatialainen olympiaurheilija  Filip Grgic, joka voitti vuonna 2007 sensaatiomaisen aikuisten maailmanmestaruuden vain 17 vuoden iässä. Uransa aikana hän saavutti myös useita EM-mitaleja ja muita kansainvälisiä huippusaavutuksia. Leirin ohjauksessa ovat mukana myös Itävallasta Suomeen muuttanut Mato Krnjic sekä aikuisten maajoukkueen vastuuvalmentaja Jarkko Mäkinen. Lisäksi leirillä vierailee Raision Fysioterapiasta urheilijoiden hamstring-vammojen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta kouluttava fysioterapeutti Pauliina Luukkala.

Leirin ilmoittautuminen on auki SUOMISPORTISSA!

 

Huomioithan, että pääsiäispyhät vaikuttavat kauppojen ja ravintoloiden aukioloon. Budokwai Taekwondo tarjoaa edullisesti salimajoitusta ja ruokailuja ennakkovaraajille. Majoituspaketti perjantaista sunnuntaihin, sisältäen kaksi aamupalaa ja kaksi lounasta, maksaa yhteensä vain 50 euroa!

Salimajoitus & aamupalabuffet yhteensä 15 eur/yö 
Lounasbuffet 10 eur/päivä


Liitteet