Liittotoimijat|Työhuone

2-tason junioriohjaajakoulutuksen pilotti

8.3.2012

Aikido-, Karate-, ITF Taekwon-Do-, Taido- ja Taekwondoliittojen yhteinen lasten ja nuorten toiminnan kehityshanke on ollut käynnissä syksystä 2011 lähtien. Nyt hankkeen päätavoite, eli yhteinen 2-tason junioriohjaajakoulutus alkaa olla valmis! Tervetuloa kouluttautumaan.

Koulutus keskittyy pääsääntöisesti 10-15 –vuotiaiden lasten ja nuorten ohjaamiseen.

Koulutukseen sisältyvät oppimistehtävät antavat konkreettisia työkaluja seuroille ja ohjaajalle itselleen. Opiskelijat työstävät ja kehittävät seuransa omien tarpeiden mukaan mm. seuran toimintalinjauksia ja valmennussuunnitelmia.

Hinnat

A) Täysihoidolla hinta on 300 euroa. Hinta sisältää kaksi opetusviikonloppua Kisakallion Urheiluopistolla täysihoidolla sekä opintomateriaalina käytettävän VK-kustannuksen kirjan Lasten ja nuorten urheiluvalmennuksen perusteet.

B) Ilman majoitusta ja aterioita hinta on 150 euroa. Hinta sisältää opetuksen sekä opintomateriaalina käy-tettävän VK-kustannuksen kirjan Lasten ja nuorten urheiluvalmennuksen perusteet.

Ilmoittautumiset VIIMEISTÄÄN 26.3.2012 osoitteeseen tiiu.tuomi@taekwondo.fi.  Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen aikataulu ja ennakkotehtävät viikolla 14. Ennakkotehtävää varten sinun on tullut valita yksi aihe, jota työstät koko koulutuksen ajan. (Vaihtoehdot 1-4 mainittu kutsussa.)

 HUOM! Sinettiseurojen ohjaajat ovat etuoikeutettuja koulutukseen!