3-tason koulutus

Taekwondoliiton 3-tason koulutuksen laajuus on 150 tuntia. 3-tason koulutukset järjestetään yhteistyössä muiden kamppailulajien sekä urheiluopistojen kanssa ja pääsääntöisesti koulutuksesta pystyy jatkamaan suoraan VAT:lle (Valmentajan AmmattiTutkinto). 3-tasolla ei ole valittavana eri polkuja, vaan tarjolla on valmentajakoulutus, jota voidaan tarvittaessa räätälöidä myös ohjaajille. 

Taekwondon 3-tason koulutus on tarkoitettu suoritettavaksi, kun lajiohjaajan koulutus (2-taso) on suoritettu. Osallistumisoikeuden voi saada myös muun vastaavan koulutuksen perusteella (kts. AHOT-menettely). 3-tason koulutus tuottaa taekwondon lajikouluttajan pätevyyden ja valmiuden toimia jatkossa kouluttajana 1- ja 2-tasojen ohjaaja- ja valmentajakoulutuksissa. 

3-tason koulutukseen voi ilmoittautua koska tahansa, kun tarvittavat osallistumisvaatimukset täyttyvät: 2-tason koulutus suoritettu, 2 vuotta käytännön kokemusta edellisestä koulutuksesta, vähintään 20 vuoden ikä ja taekwondossa vähintään 1. dan vyöarvo. 

Seuraava 3-tason koulutus alkaa maaliskuussa 2021. Lue lisää ja hae koulutukseen!