Liittotoimijat|Työhuone

27.12.2014
Turussa järjestettiin ottelun minileiri, joka keräsi hienosti osallistujia eri puolelta Suomea.
Valmennuksesta vastasi Jarkko Mäkinen.

13.12.2014
Turussa järjestettiin avoin maajoukkueleiri, joka keräsi noin 40 urheilijaa eri puolilta Suomea. Valmennuksesta vastasivat Kim Sinisalo ja Jarkko Mäkinen.

6.12.2014
Turussa järjestettiin itsenäisyyspäivän minileiri, johon osallistui 20 urheilijaa neljästä eri seurasta. Leirin valmentajana toimi Jarkko Mäkinen.

5.12.2014
Suomen Valmentajat ry nimesi Jarkko Mäkisen kuukauden valmentajaksi.

29.11.2014
Suomen Taekwondoliitto nimesi Vuoden urheilijaksi Suvi Mikkosen, Vuoden junioriurheilijaksi Frans Salmen ja Vuoden valmentajaksi Jarkko Mäkisen. Lisäksi Niko Saarisen saavuttama kadettien MM-hopea nimettiin Vuoden urheiluteoksi.

28.-30.11.2014
World Ranking G1-turnaus Turkissa, mukana seitsemän valmennuskeskuksen urheilijaa: Roosa Närhi, Maria Ahmed, Dareen Arif, Pessi Närhi, Matias Pohjanjoki, Niko Saarinen ja Ida Tammila. Tuloksena kolme viidettä sijaa.

18.11.2014
Valmennuskeskuksen johtoryhmä hyväksyi Noora Rannikon (Yong Taekwondo) valmennuskeskuksen urheilijaksi.

25.10.2014
Frans Salmi saavutti historiallisen MM-pronssimitalin liikesarjojen MM-kilpailuissa Meksikossa. Fransin sarja oli pojat alle 18-vuotta.

18.-19.10.2014
World Ranking G1-turnaus Serbiassa, jossa oli mukana yhdeksän valmennuskeskuksen urheilijaa. Urheilijat saavuttivat yhteensä kuusi otteluvoittoa.

2.10.2014
Urheilijoille ja heidän vanhemmilleen suunnattu tilaisuus (HARRASTUKSESTA KILPAURHEILUUN) koskien nuoren kilpaurheilijan elämää. Nuorten Olympiavalmentaja oli yksi tilaisuuden kutsutuista asiantuntijoista.

26.9.2014
Jenna Partanen edusti Suomea alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuissa Innsbruckissa. Avausottelussa tuli niukka tappio Tsekkiä vastaan.

20.-21.9.2014
Puolan avoimiin osallistui kahdeksan valmennuskeskukseen kuuluvaa urheilijaa, joista viisi saavutti mitalin. Tampere Kumgangia edustava Oskar Mäkinen voitti kultaa ja pronssia saavuttivat Michael Rautsala (Budokwai Taekwondo), Ida Tammila (Budokwai Taekwondo), Valtteri Väänänen (Paimion Taekwondo) ja Sophia Vassilaki (TU11).

20.-22.8.2014
International Olympic Taekwondo Camp valmennuskeskuksessa, osallistujia seuraavista maista: Suomi, Iso-Britannia, Viro, Venäjä, Ghana, Iran ja Yhdistyneet Arabiemiraatit. Valmentajina toimivat Jarkko Mäkinen sekä Badr Lamdaghri (EST) ja Abdullah Hatim (UAE).

17.8.2014
Suvi Mikkonen saavutti pronssia Australian World Ranking G2-turnauksessa
.

27.7.2014
Kadettien MM-kilpailuista tuli huippumenestystä, kun Niko Saarinen nappasi poikien -53 kg sarjan hopeaa. Valmennuskeskukseen kuuluvista urheilijoista mukana olivat myös Ida Tammila, Oskar Mäkinen, Oskari Koskinen ja Sophia Vassilaki.

2.7.2014
Valmennuskeskuksen johtoryhmä hyväksyi kolme uutta urheilijaa valmennuskeskukseen: Shahoo Bidokh (Budokwai Taekwondo), Oskari Koskinen (Salon Taekwondo) ja Michael Rautsala (Budokwai Taekwondo).

9.6.2014
Kadettien eli alle 14-vuotiaden MM-kilpailut käydään heinäkuussa Azerbaijanissa. Valmennuskeskuksen urheilijoista on valittu mukaan Ida Tammila, Sophia Vassilaki, Oskar Mäkinen, Oskari Koskinen ja Niko Saarinen.

17.-18.5.2014
Taekwondon PM-kilpailut käytiin Islannissa. Niko Saarinen voitti kultaa kadettipoikien -53 kg sarjassa.

1.-4.5.2014
Aikuisten EM-kilpailuihin osallistui kuusi valmennuskeskuksen urheilijaa. Parhaiten menestyi Suvi Mikkonen, joka saavutti pronssia. Roosa Närhi sijoittui viidenneksi, Tanja Pasanen yhdeksänneksi sekä Jenna Partanen, Toni Lahtinen ja Jouni Lahtinen sijalle 17.

24.-27.4.2014
Aikuisten EM-joukkue viimeisteli kisakuntoa valmennuskeskuksessa ennen lähtöä Azerbaijaniin. Leirin yhteydessä pidettiin yksipäiväinen avoin otteluleiri, johon osallistui lähes 40 urheilijaa.

15.-16.3.2014
Hollannissa käytiin G2-turnaus, johon osallistui yhdeksän VK:n urheilijaa. Parhaiten menestyi Suvi Mikkonen, joka taituroi sarjavoiton kukistaen matkalla viisi kovatasoista vastustajaa. Tanja Pasanen, Roosa Närhi ja Sophia Vassilaki ylsivät jokainen yhteen otteluvoittoon.

14.3.2014
Valmennuskeskuksen johtoryhmän kokous, jossa päivitettiin urheilijoiden tasoryhmiä. Roosa Närhi, joka on saavuttanut mm. opiskelijoiden EM-pronssia, nostettiin Huippuryhmään. Tuomas Surakka ja Niko Saarinen nostettiin Haastajaryhmään.

6.-12.3.2014
Valmennuskeskuksessa järjestettiin aikuisten EM-joukkueen valmistautumisleiri Jesus Ramalin  ja Jarkko Mäkisen johdolla.

22.2.2014
Valmennuskeskuksen avoimeen otteluleiriin osallistui 70 urheilijaa 18 eri seurasta. Leirin valmennuksesta vastasi Kim Sinisalo Helsingistä. Leirin aikana pidettiin myös Cross-Culture-seminaari kulttuurien välisten erojen ymmärtämisestä Corinne Väätäisen johdolla.

21.2.2014
Suvi Mikkonen saavutti hopeaa G1-turnauksessa Arabiemiraareissa. Suvi voitti Saksan ja Sveitsin ja hävisi finaalissa kroatialaiselle maailmanmestarille.

8.-9.2.2014
Valmennuskeskuksesta osallistui 12 urheilijaa vuoden ensimmäiseen G1-turnaukseen Trelleborgissa. Turnauksessa jaetaan Rion olympialaisten karsintapisteitä. Aikuisista Tanja Pasanen ja Nico Laine sijoittuvat 5. sijalle, Roosa Närhi ja Jouni Lahtinen 9. sijalle. Kadeteissa Niko Saarinen ja Sophia Vassilaki voittivat kultaa ja Ida Tammila pronssia.

1.-2.2.2014
Osa valmennuskeskuksen urheilijoista osallistui kansainväliseen turnaukseen Tallinnassa.

24.1.2014
Nuorten Olympiavalmentaja piti taekwondoa koskevan esityksen Turun Seudun Urheiluakatemian järjestämässä laivaseminaarissa. Seminaarin aiheena oli yläkouluikäisten urheilijoiden harjoittelun tehostaminen.

17.-19.1.2014
Valmennuskeskuksen urheilijat osallistuivat Suomen Taekwondoliiton Talvisuurleirille Kisakalliossa.

4.-13.1.2014
Kansainvälinen otteluleiri valmennuskeskuksessa. Urheilijoita osallistui yli 80 Suomesta, Venäjältä ja Virosta. Valmentajina toimivat Jarkko Mäkinen, Eero Viinikainen, Sauli Glad, Igor Bogdanov (RUS), Badr Lamdaghri (EST) ja Abdullah Hatim (UAE).