Liittotoimijat|Työhuone

Hallitus / Board

Iiro Suorela
Puheenjohtaja/President
+358401406248
president(@)taekwondo.fi

 

"Olen Iiro Suorela, 38 vuotias yrittäjä Nurmijärveltä. Olen kahden lapsen isä joista vanhempi seuraa jalanjälkiäni Taekwondon saralla. Aloitin lajin harrastamisen 1989 ja tällä hetkellä pyöritän Taekwondo Nurmijärvi seuraa Rajamäellä. Minuun voit aina ottaa yhteyttä kaikkeen lajiin tai lajiliiton liittyvissä asioissa. Mikäli minusta ei ole apua, etsin henkilön joka osaa auttaa asiassasi."

Sauli Glad
1. Varapuheenjohtaja/ 1st Vice President
Hallituksen otteluvastaava
+358407069657
sauli.glad(@)naantalintaekwondo.fi

 

"Olen Sauli Glad, Naantalin Taekwondon pääohjaaja. Minulla on pitkä kokemus Suomen Taekwondoliiton hallitus- sekä valiokuntatyöskentelystä. Toimin hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana."

Janne Puputti
2. Varapuheenjohtaja/ 2nd Vice President
Hallituksen kansainvälisten asioiden vastaava
janne.puputti(@)elisanet.fi

 

"Olen Janne Puputti, luonnontieteilijä Turusta. Olen harjoitellut taekwondoa 28 vuotta.  Suomen Taekwondoliiton tehtävissä olen ollut mukana vuodesta 2004 ja tällä hetkellä toimin liiton hallituksessa kansainvälisten asioiden vastaavana."

Ilkka Säynäjoki
Jäsen/Member
Hallituksen liikesarjavastaava
+358405570235
ilkka.saynajoki@canon.fi

"Olen Ilkka Säynäjoki, seurani on Tampereen Kumgang Taekwondo, jossa toimin ohjaajana sekä liikesarjojen kilparyhmän vetäjänä. Liikesarjat ovat lähellä sydäntäni ja toimin myös liikesarjatuomarina.  Taekwondoliitossa toimin liikesarjavastaavana."

Tomi Mäkinen
Jäsen/Member
Hallituksen valmennuskeskusvastaava
+358407694496
tomi.makinen@softrama.com

"Olen Tomi Mäkinen IT-alan yrittäjä ja pääkehittäjä. Edustan Tampereen Kumgang Taekwondoa, kuten myös kaksi poikaani. Taekwondon olen aloittanut 1986 ja Suomen Taekwondoliiton hallituksessa olen toista kertaa. Hallituksessa toimin valmennuskeskus- ja otteluvaliokunnanvastaava."

Ari Lindroos
Jäsen/Member
Hallituksen talousvastaava
ari.lindroos@aloy.fi

"Olen yrittäjä ja työnantaja rakennusalan suunnittelutoimistossa Paraisilla. Aloitin lajin vuonna -91 lehti-ilmoituksen ja tuttujen innostamana. Sama innostus kantaa minua edelleen eteenpäin. Pienessä seurassa aktiivinen harrastaja saa hypätä isoihinkin saappaisiin; ensin ohjaajana, sitten kilparyhmän ja MJ-ottelijan valmentajana, myöhemmin PJ:na, tapahtumien järjestäjänä ja opettajana. Nykyisin olen myös aktiivinen kansainvälinen ottelutuomari sekä ottelutuomarivaliokunnan PJ."

Minna Saario
Jäsen/Member
Hallituksen viestintävastaava
+358 45 672 2627
minna.saario@taekwondovihti.fi

"Tervehdys, olen Minna Saario, Sales & Licensing Director, Vihdin Nummelasta. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kaksi teini-ikäistä lasta ja koira. 'Löysin' taekwondon kymmenisen vuotta sitten, jolloin aloitimme uuden harrastuksen poikani kanssa. Taekwondoliiton hallitukseen tulin valituksi 2016, toimin hallituksen viestintävastaavana. Myös valiokuntatyöskentely on tullut tutuksi."