Pääkaupunkiseudun avoimet taekwondoharjoitukset, kesäkuu 2024

Tule mukaan pääkaupunkiseudun avoimiin taekwondoharjoituksiin vielä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla!

3.6. harjoitukset ohjaa liittovalmentaja Jung Hyun Cho 8. dan. Aiheena ovat potkut ja yleistaekwondo. Opetuskieli on englanti.
10.6. harjoitukset ohjaa Tatu Iivanainen 6. dan. Aiheena ovat erilaiset harjoitustavat ja näkökulmat liikesarjoihin.

Harjoitukset pidetään Urhea-hallissa (Mäkelänkatu 47, Mäkelänrinteen uimahallin ja lukion välissä) maanantaisin 16.30-18.00 taekwondoharjoitukset, jotka on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille kokemustasosta riippumatta. Minimivyöarvovaatimus on 8. kup, mutta muuta minimitasoa ei vaadita. Harjoitukset ovat avoimia kaikille 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva taekwondolisenssi, ja harjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen Suomisportin kautta. Harjoitukset ovat ilmaisia. Taekwondoharjoittelun kattava vakuutus (esim. lisenssin kylkeen hankittava Sporttiturva) on suositeltavaa olla. Ei haittaa, vaikkei ehtisi mukaan jokaiseen harjoitukseen - mutta parhaan hyödyn saat osallistumalla säännöllisesti! Myös yksittäisiin harjoituksiin saa osallistua.

Varustuksena harjoituksissa on dobok.

Kulunvalvonnan takia harjoituksiin on ilmoittauduttava etukäteen Suomisportin kautta. Kulkuoikeus koodataan osallistujan lähiluettavaan korttiin (esim. HSL-kortti). Kulkuoikeutta varten Urhea-hallille luovutetaan osallistujista nimi, sukupuoli, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Ilmoittauduthan jokaiseen harjoitukseen erikseen.

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta harjoituspäivänä klo 12.00 mennessä:

3.6. Potkut ja yleistaekwondo: https://www.suomisport.fi/events/f651013f-e521-415c-9093-dece0a72872d
10.6. Liikesarjat: https://www.suomisport.fi/events/94e56c7d-f7da-44a7-837a-7a8bef3d48b4 
 

Kuva: Teea Huttunen