Tähtiseurat

Tähtiseura-merkki.

Tähtiseura-ohjelma Suomen Taekwondoliitossa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Kaikille seuroille avoin laatuohjelma kutsuu mukaansa niin pienet kuin suuretkin seurat. Tähtiseura-ohjelman materiaalit on koottu seurojen yksilölliset tarpeet huomioiden – jokainen seura voi löytää tukimateriaaleista juuri omalle kehittämisen polulleen soveltuvia työkaluja. Ohjelman avulla jokainen seura voi ottaa omia edistysaskeleita menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa.
(tähtiseurat.fi)

Taekwondoliitto on mukana sekä lasten ja nuorten että aikuisten harrasteliikunnan Tähtiseura-ohjelmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että liiton alainen seura voi halutessaan olla joko jomman kumman Tähtimerkin tai molempien Tähtimerkkien laatuseura. Tähtimerkki-ohjelmaa liitossa hallinnoi Koulutus- ja harrastepäällikkö. Hän tekee taustatyön auditointia varten ja päättää Tähtimerkin saamisesta yhteistyössä liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Tähtimerkki-seuran laatu todetaan seurassa tapahtuvalla auditoinnilla. Auditoinnin suorittaa aina auditointikoulutuksen käynyt auditoija ja liikunnan alueen seurakehittäjä tai vastaava henkilö.


Lisätietoa Tähtiseura-ohjelmasta:

Tähtiseura-ohjelma

Tähtiseuran materiaalit ja työkalut

Tähtiseura -verkkopalvelu


Lisätietoa seurakehittämisestä:
Tiiu Tuomi
Harraste- ja koulutuspäällikkö
P. 0400602756
tiiu.tuomi@taekwondo.fi