Ottelutuomarin peruskurssi

Ottelutuomarin peruskurssi antaa valmiudet toimia keskus- ja kulmatuomarina ottelukilpailuissa. Kurssin hyväksytystä suorittanut saa vuoden ajaksi ottelutuomarin D-oikeudet, jotka oikeuttavat salikisoissa (vast.) tuomarina B-tuomarin valvonnan alaisuudessa. Kurssi antaa myös kelpoisuuden osallistua C-tuomarin näyttökokeeseen Suomen Taekwondoliiton kilpailuissa.  C-näytön suoritettuaan tuomari on kelvollinen toimimaan kaikissa liiton alaisissa ottelukilpailuissa.

Kurssi sopii kaikille ottelukilpailuista kiinnostuneille, vaikkei aikoisikaan tuomariuralle, sillä se antaa syvällisen kuvan ottelusäännöistä ja ottelukilpailuista. Kurssi on siten hyvin suositeltava myös valmentajille ja kilpailijoille. C-tuomarin oikeudet saadakseen pitää olla vähintään 16-vuotias, mutta peruskurssille voi osallistua myös 15-vuotiaana.

Kurssin loppuosassa tuomarikoulutettavat pääsevät harjoittelemaan tuomaritoimintaa aidoilla välineillä ja aidoissa tilanteissa salikisoissa.

Kouluttajana toimii A-tuomari Ville Montonen (ville.montonen@taekwondovihti.fi).

Tervetuloa mukaan syventämään taekwondo-osaamistasi!

Aika: Lauantai 5.11.2022 klo 9.00-16.00
Paikka: Aura Light Areena, Juurakkotie 6, 03100 Nummela
Hinta: 50 €
Ilmoittautuminen 1.11.2022 mennessä Suomisportin kautta: https://www.suomisport.fi/events/4dab9bb3-97d6-4815-91d8-e5bfec48cb5a

Kuva SM-viikolta 2016