Sparraa seurasi huippukuntoon -koulutuswebinaarisarja

  • 12.5.9.6.2021
  • Zoom

Sparraa seurasi huippukuntoon -koulutuswebinaarit tarjoavat kamppailulajiseuroille konkreettisia työkaluja uusien jäsenien hankintaan, olemassa olevien jäsenien sitouttamiseen sekä somemainontaan. 
Kolmen osan koulutussarjassa opitaan, miten seurassa 
• opitaan paketoimaan seuran tarjoamaa toimintaa entistä houkuttelevammin 
• mainostetaan relevantille yleisölle somessa  
• sitoutetaan harrastajia ja seuratoimijoita.

Kouluttajina webinaareissa toimivat markkinoinnin asiantuntijat Petra Kärkinen Valmennus Gongista sekä freelance-copywriter ja -digimarkkinoija Valentina Vannesluoma.

Webinaarisarjan ajankohdat ja aiheet: 
Webinaari 1: 
12.5.2021 klo 17.30–19.30 Harrastajalähtöinen toiminta seurasi menestyksen avaimena 
Ensimmäisessä webinaarissa pureskellaan sitä, miten nykytilanteesta lähdetään eteenpäin. Kuka onkaan asiakkaasi nyt ja huomenna. Missä kohtaat hänet, miten ja missä sitoutat ja miten pidät asiakkaasi eli harrastajan hyppysissäsi. Mitä tämän ajan harrastaja seuralta haluaa? Läpikäydään seurannan, mittaamisen ja tavoitteenasetannan merkitystä jatkuvuuteen sekä harrastajan kokemusta laadun mittarina.

Webinaari 2: 
26.5.2021 klo 17.30–19.30 Miten tavoitat uusia ja vanhoja harrastajia somessa 
Sarjan toisessa webinaarissa tutustutaan käytännönläheisesti somemainontaan ja someviestintään. Lisäksi kuullaan, miten kamppailulajien seurat voisivat hyödyntää somea niin uusien harrastajien hankintaan kuin vanhojen harrastajien aktivointiin. Tässä osassa käydään läpi myös somen vuosikellon käyttöä sekä tarjotaan vinkkejä yhtenäisen graafisen ilmeen luomiseen eri kanavissa.

Webinaari 3: 
9.6.2021 klo 17.30–19.30 Tavoitteena uudet/palaavat harrastajat sekä ennustettavampi kassavirta
Houkuttele harrastajia kohdennetulla ja selkeällä tarjoamalla – siis tuotteista seurasi palveluita.  Helpota omaa myyntiäsi ja viestintääsi selkeän ja vetovoimaisen tarjonnan avulla. Oivallat mm.  miten vaikutat harrastajan silmiin houkuttelevalta, nykyaikaiselta ja asiakasta ajattelevalta seuratoimijalta. Oikeanlaisen hinnoittelun perusteet sekä asiakashyödyt.

Webinaarisarjan hinnat: 
45 €/hlö sis. kaikki kolme webinaaria 
70 €/2-5 hlöä samasta seurasta sis. kaikki kolme webinaaria

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta viimeistään 9.5.2021-> ILMOITTAUTUMINEN 

Ohje osallistumismaksun maksamiseen:
Selvitä ensin ketkä henkilöt seurastasi osallistuvat Webinaari-sarjaan.

  • Osallistujia on yksi: osallistuja ilmoittautuu itse Suomisportissa ja maksaa itse osallistumismaksun 45 €. Seura voi maksaa osallistumismaksun halutessaan takaisin henkilölle.
  • Osallistujia on 2-5:
    Vaihtoehto 1: Suomispostin seurakäyttäjä ilmoittaa YHDEN osallistuvista henkilöistä Suomisportissa ja maksaa ryhmäosallistumismaksun 70 €. Seurakäyttäjä lähettää kaikkien osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet Tiiu Tuomelle: tiiu.tuomi@taekwondo.fi (viimeistään 10.5.2021).
    Vaihtoehto 2: Yksi osallistuja maksaa ryhmäosallistujamaksun 70 € Suomisportissa ja ilmoittaa sitten kaikkein osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet Tiiu Tuomelle: tiiu.tuomi@taekwondo.fi (viimeistään 10.5.2021). Seura voi maksaa osallistumismaksun halutessaan takaisin henkilölle.

Järjestäjinä: Suomen Judoliitto, Suomen Karateliitto ja Suomen Taekwondoliitto, yhteistyössä muut kamppailulajit