Liittotoimijat|Työhuone

Tule vapaaehtoiseksi EPYG-kisoihin 25.-30.6.2019!

2.5.2019

Tule osaksi järjestämään kaikkien aikojen suurimpia European Para Youth Games -tapahtumaa Pajulahteen 25-30.6.2019. Vapaaehtoisena pääset näkemään ja kokemaan urheilukisoja uusin silmin, ollen arvokas osa kilpailujen toteutustiimiä. EPYG-kisat ja Pajulahti tarjoavat hauskan ja opettavaisen kokemuksen lisäksi vapaaehtoisille lämpimän ruoan työpäivinä, työpaidan sekä talkootodistuksen.

Vapaaehtoisten tulee olla vähintään 16-vuotiaita ja englannin kielen taitoisia, sekä valmiita tekemään vähintään kaksi vapaaehtoisvuoroa. (Viihtyminen tehtävissä ja kisoissa on meille tärkeää, joten vapaaehtoisvuorot pyritään jakamaan niin, että kaikki pääsevät myös nauttimaan kisoista vapaa-ajallaan.)

Jos et pääse matkustamaan Pajulahteen asti, voit myös toimia vapaaehtoisena pääkaupunkiseudulla avustamalla lentokentällä tai uintikisoissa Mäkelänrinteen uimahallissa.

Vapaaehtoishaku päättyy 19.05.2019. Katso, millaisia töitä voisit vapaaehtoisena tehdä ja täytä talkoohakemus täällä: www.epyg2019.fi/volunteers

Taekwondo ei ole mukana kilpailun lajivalikoimassa vielä tällä kertaa, mutta ehkä tulevaisuudessa. Kannattaa lähteä mukaan kokemaan suuri urheilutapahtuma!