Pääkaupunkiseudun otteluvalmennus

Pääkaupunkiseudun yhteisen otteluvalmennuksen tarkoituksena on tukea tavoitteellisesti harjoittelevien ottelijoiden harjoittelua tarjoamalla laadukkaita, seurarajat ylittäviä otteluharjoituksia muiden ottelijoiden kanssa viikoittain.

Harjoitukset järjestetään erikseen kahdelle eri ryhmälle:
1) Kansallisen tason ottelijat (ei maajoukkueedustuksia)
2) Kansainvälisen tason ottelijat (edustaneet EM- tai MM-tasolla Suomea maajoukkueessa)

Lisäksi kaikilta kaikilta pääkaupunkiseudun otteluvalmennukseen osallistuvilta odotetaan sitoutumista säännölliseen harjoitteluun yhteisissä harjoituksissa, jotta osallistujia voidaan valmentaa suunnitelmallisesti.

Harjoitukset järjestetään 17.1.2023 alkaen Taekwondourheilijat 2011:n salilla (Ristipellontie 14, 00390 Helsinki) tiistaisin ja torstaisin seuraavina kellonaikoina:
18.00-19.15 kansallisen tason ottelijat (ei maajoukkueedustuksia)
19.15-20.45 kansainvälisen tason ottelijat (edustaneet EM- tai MM-tasolla Suomea maajoukkueessa)

Liittovalmentaja Jung Hyun Cho siirtää urheilijoita ryhmästä toiseen tarpeen mukaan. Jos teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa ryhmäjakoihin, voitte tehdä sen  Sampo Pajulammelle sampo@tu11.fi.

Valmennuksesta vastaa liittovalmentaja Jung Hyun Cho, jonka lisäksi mukana ovat mm. nuorten ja kadettien maajoukkuevalmentajat.

Yhteisen otteluvalmennuksen harjoitukset ovat osallistujille ilmaisia. Jokaisella osalistujalla tulee olla voimassa oleva Taekwondolisenssi. Valmennukseen mukaan haluavien tulee täyttää hakemus. Pääkaupunkiseudun yhteisen otteluvalmennuksen ohjausryhmä käsittelee hakemukset noin kerran kuukaudessa ja ilmoittaa valmennukseen mukaan hyväksytyille päätöksistä.

Hae mukaan alla olevalla lomakkeella!

Hakemuslomake pääkaupunkiseudun yhteiseen otteluvalmennukseen

Haen

Pääkaupunksiseudun yhteisen otteluvalmennuksen ohjausryhmä:

Jung Hyun Cho
Tatu Iivanainen
Stelis Kirtselis
Merja Nurmi
Sampo Pajulampi
Janne Puputti
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tea Runnakko-Laitinen
Simo Siltanen