Liittotoimijat|Työhuone

Urheilutapahtumien lipunmyyntiä ilman provisiota – Valo ja Lippuagentti.fi yhteistyöhön

4.11.2014

Valon tiedote 3.11.2014

Valo ja Lippuagentti.fi aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on antaa lajiliitoille, seuroille ja tapahtumajärjestäjille merkittäviä taloudellisia etuja sekä mahdollisuuden täysin provisiottomaan (0€/lippu) tapahtumalippujen myyntiin. Yhteistyön tavoitteena on helpottaa urheilutoimijoiden arkea tarjoten vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia lipunmyynnin toimien helpottamiseksi. 

 

60% alennus myös lisäpalveluista 

 

Yhteistyö kattaa provisiottoman lipunmyyntipalvelun tarjoamisen lisäksi jopa 60% alennuksen kaikista hinnastossa olevista lisäpalveluista. Lisäpalveluina Lippuagentti.fi tarjoaa muun muassa monipuolisesti lippukassatoimintoja ovi- ja toimistomyyntiin sekä lipunlukulaitteita isoon ja pieneen tarpeeseen. Lisäpalveluiden käyttö tuo tapahtumien järjestämiseen tarvittavaa sujuvuutta sekä helposti saavutettavaa ammattimaisuutta.  

 

Lippuagentti.fi mahdollistaa lisäksi laaja-alaisen lipunmyynnin tarjoten palveluitaan sekä Lippuagentti.fi-sivustolla että noin 60 myyntipisteessä kautta maan. Yritys-, VIP- ja ryhmälipunmyyntiin on edellisten lisäksi käytettävissä mahdollisuudet puhelinmyyntiin sekä luottotarkastettuun laskulle myyntiin.  

 

- Urheilutapahtumien myynnissä tärkeään asemaan järjestäjän kannalta nousevat palvelun hinta, laatu ja sen kattavuus. Lippuagentti.fi tuo yhteistyöllään kumppaneillemme äärimmäistä helppoutta kohdeyleisön tavoittamiseen sekä takaa merkittäviä taloudellisia etuja tarjoamalla mahdollisuuden provisiottomaan lipunmyyntiin. Tapahtumien laatua ja lipunmyyntiä on nyt mahdollisuus kasvattaa helpoin keinoin, kertoo Valon palveluista vastaava johtaja Riia Martinoja.  

  

Helppoa ja räätälöityä lipunmyyntiä 

 

Lippuagentti.fi tarjoaa perinteisempiin toimijoihin nähden kilpailukykyisen ja helppokäyttöisen järjestelmän tapahtumajärjestämiseen ja lipunmyyntiin. Tapahtumien kokoluokat ovat vaihdelleet 50 lipusta jopa 300 000 lipun potentiaalien välillä. Lippujen ostamiseen käyvät kaikki yleisimmät maksutavat verkkopankeista maksukortteihin sekä lähes kaikkien ulkomaiden Visa ja Mastercard-luottokortit. Järjestelmässä on tällä hetkellä tarjolla kieliversiot sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi tapahtumien lanseerauksesta palvelussa on tehty erittäin helppoa. 

 

Lisätietoja löydät osoitteesta: http://www.sport.fi/valo/jasenjarjestopalvelut/tapahtumapalvelut/lippuagentti. Lippuagentti pyrkii räätälöimään jokaiselle tapahtumanjärjestäjälle parhaiten sopivan toimintamallin. 

 

Lisätiedot 
Valo - Johtaja, palvelut, Riia Martinoja, 040 5551597, riia.martinoja@valo.fi 
Lippuagentti.fi – Markkinointi- ja myyntijohtaja, Marko Romppanen, 040 5090913, marko.romppainen@pedconsos.com