Liittotoimijat|Työhuone

New Year Camp 2018

28.11.2017

Perinteinen valmennuskeskuksen järjestämä New Year Camp on tällä kertaa aikaisempaakin monipuolisempi. Mukana on nelipäiväinen ulkomaisen huippuvalmentajan tähdittämä olympiataekwondoleiri aktiivikilpailijoille ja heidän valmentajilleen sekä yksipäiväinen potkutekniikan kehittämiseen keskittyvä leiri kaikille harrastajille. Myös harrastajaleirin ohjauksesta vastaa sama huippuvalmentaja Levent Tuncat (GER), joka on olympiaurheilija ja kolminkertainen aikuisten euroopanmestari. Treenien ohella on tarjolla kaksi erinomaista seminaaria: muun muassa NBA-maailmassa tunnetuksi tullut Marko Yrjövuori luennoi liikekontrollin merkityksestä räjähtävässä voimantuotossa ja Suomen ADT:n edustajat kertovat tärkeitä asioita antidoping-aiheesta.

 

INTERNATIONAL OLYMPIC TRAINING CAMP January 4-7, 2018

HARRASTAJIEN POTKULEIRI 6.1.2018

 

Ilmoittauttuminen kotimaisille osallistujille:

KOKO NEW YEAR CAMP

NEW YEAR CAMP 2 PÄIVÄÄ

NEW YEAR CAMP 1 PÄIVÄ

HARRASTAJIEN POTKULEIRI 1 PÄIVÄ

Foreign participants send email: jarkkomail(@)gmail.com

 

RUOKAILU

Leirillä on tarjolla monipuolinen lounas perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Lounaan hinta on 7 eur/kpl tai kaikkien kolmen päivän lounaat yhteensä 20 eur. Lounaskuponkeja myydään leiripaikalla!

 

MAJOITUS

Kylpylähotelli Caribia tarjoaa majoitusta hintaan 64€/hlö/vrk, kun kaksi henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä kylpylän vapaan käytön. Huoneeseen saa lisävuoteen (koko 170 x 80 cm) hintaan 30€/vrk.

Uutuutena isommille porukoille on tarjolla laadukas Villas-asunto hintaan 258 €/asunto/vrk. Asukkaita voi olla 1-6 hlöä. Hinta sisältää vain majoituksen ja minimiyöpymisaika on 2 vuorokautta. Asunnossa on keittiö ja sauna.

Villas-asuntoihin on mahdollisuus lisätä aamiainen hintaan 13€/hlö€/vrk sekä kylpylän käyttö hintaan 10€/hlö/vrk. Nämä hinnat edellyttävät kyseisen palvelun varaamista kaikille asunnon majoittujille, koko majoitusajaksi.

Varaukset tunnuksella ”Taekwondo” joko puhelimitse numerosta 0300 8709 20 tai sähköpostilla osoitteesta: hotelsales.caribia@holidayclub.fi. Kiintiö on voimassa 22.12. saakka. Huoneita/huoneistoja voi varata samaan hintaan myös kiintiön sulkeutumisen jälkeen, mikäli huoneita on vielä vapaana.

 

SALIMAJOITUS LEIRIPAIKALLA (oma patja/makuupussi) 10 eur/hlö/yö (sis. runsaan aamiaisen). Varaukset: jarkkomail(@)gmail.com

 

AAMUPALA myös ei-majoittuville: 5 eur/hlö!
 

 

LEVENT TUNCAT VIDEO