Laura Kinnunen

Esityksen tehneet jäsenet: Taekwondourheilijat 2011, Wondo Helsinki ja Wondo Espoo

Esittele itsesi lyhyesti kolmella lauseella. 
Olen Laura Kinnunen, 36-vuotias taekwondoin Espoosta. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lastamme. Olen tehnyt yli kymmenen vuoden ajan kansainvälisen markkinointiviestinnän töitä ja tällä hetkellä työskentelen digimarkkinoinnin päällikkönä.  

Sinä ja taekwondo? 
Aloitin taekwondon Espoossa vuonna 2003. Taekwondoseurani on Taekwondourheilija 2011 ja vyöarvoni on 3. dan. 

Viime vuodet taekwondon parissa olen fokusoitunut erityisesti liikesarjoihin. Olen aktiivinen kilpaurheilija sekä kuulun liikesarjamaajoukkueeseen. Ensimmäisiin arvokilpailuihin osallistuin vuonna 2013. Pitkän kilpaurani lisäksi olen toiminut taekwondossa useiden vuosien ajan valmentajana sekä liikesarjojen tuomarina.

Taekwondo kiehtoo minua erityisesti lajin monipuolisuuden, fyysisyyden sekä henkisyyden takia. Taekwondo on minulle hyvin tärkeä harrastus ja elämäntapa.  

Millaisena hallitusjäsenenä visioit itsesi? 

Pidän tärkeänä Suomen taekwondon nykytilaa sekä lajin tulevaisuutta. Haluan omalta osaltani varmistaa, että taekwondoa kehitetään Suomessa hyvään suuntaan sekä lajin entistä voimakkaamman ja menestyksekkään tulevaisuuden.

Haluan vahvistaa hallitustoiminnassa myönteistä sekä avointa keskustelun kulttuuria sekä ratkaisukeskeisiä toimintamalleja.

Hallitusjäsenenä olen positiivinen, avoin ja ratkaisukeskeinen toimija. Haluaisin keskittyä hallituksen tehokkaaseen ja myönteiseen toimintaan. Minulla on vahva taipumus ja luontainen kiinnostus ongelmanratkaisuun, joten haluaisin tuoda uusia näkökulmia ja ideoita ratkaista haastaviakin aiheita.

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä tiimipelaaja. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, joten löydän usein yhteisen sävelen eri toimijoiden kanssa. 

Millaisiin asioihin haluaisit paneutua hallitusjäsenenä? Jos kaipaat johonkin muutosta, niin mihin ja miksi? Mitkä asiat ovat hyvin ja miksi

Minulle on tärkeää panostaa ja vaikuttaa taekwondon valmennuksen laadukkuuteen sekä monipuolisuuteen ympäri maan. Lisäksi haluan varmistaa, että kilpaurheilun tuomaritoiminnan laadukkuuteen niin liikesarjoissa kuin ottelussa keskitytään ja panostetaan.

Haluaisin kehittää seurojen välistä yhteistyötä niin, että saisimme lisää tehokkuutta valmennukseen, kilpaurheilutoimintaan sekä lajin harrastamiseen.

Haluan vaikuttaa myönteisesti taekwondon näkyvyyteen, tunnettuuteen, suosioon sekä harrastajamääriin. Minulle on tärkeää, että lajin suosio kasvaa sekä saa entistä enemmän näkyvyyttä muiden urheilulajien keskuudessa ja laajassa kohderyhmässä, myös mediassa.

Haluaisin viedä eteenpäin kestävän kehityksen teemoja ja varmistaa, että taekwondossa otetaan mahdollisimman hyvin huomioon niin sosiaalinen, ympäristöllinen kuin taloudellinen kestävyys. Haluaisin myös varmistaa, että taekwondossa kehitetään kestävää kilpaurheilun ja valmennuksen kulttuuria ja toimintaa.

Mitkä ovat vahvuutesi, jotka haluaisit tuoda hallituksen ja liiton käyttöön?

Minulla on monipuolinen näkemys taekwondosta niin harrastajana, kilpaurheilijana, valmentajana kuin tuomarina. Voin tuoda monipuolisesti näkemyksiä ja uusia ideoita lajin kehittämiseen sekä laadukkaaseen hallitustyöskentelyyn. Minulla on hyvät kontaktit taekwondopiireissä ympäri Suomen, joten minun on helppo luoda keskusteluyhteyksiä ja tiivistää yhteistyötä myös eri seurojen välillä.

Minulla on pitkä ja monipuolinen markkinointiviestinnän kokemus, jota voin hyödyntää myös taekwondon halllitustyöskentelyssä. Pyrin saamaan ihmiset saman pöydän äärelle ja löytämään yhteisen sävelen eri tahojen välillä.

Olen järjestelmällinen, tehokas, analyyttinen ja sosiaalinen ihminen, jolla pysyy useampi projekti samanaikaisesti hyppysissä.

Miksi juuri sinä olisit oikea valinta hallitusjäseneksi? 

Olen motivoitunut tuomaan oman osaamiseni, kehitysideani sekä pitkän ja monipuolisen lajitaustani hallituksen käyttöön. Haluan panostaa lajin kehittämiseen nyt ja tulevaisuudessa.