Akbabaözin ottelut jäivät yhteen EM-Bukarestissa

7.12.2023

Suomena ja WT-pakolaisjoukkuetta edustava Muhammed Bugrahan Akbabaöz avasi suomalaisittain U21 taekwondon ottelun EM-kilpailut torstaina Romania Bukarestissa, Ottelut jäivät miehet - 74 kg sarjassa yhteen, kun Burga hävisi espanjalaiselle Juan Antonio Milanille avauskierroksella 0-2 (6-13, 1-13). Loppusijoitus oli näin 17.-31.

Perjantaina suomalaisista kisaa EM-Bukarestissa Otto Susiluoto.

Otto Susiluoto 
Wolf Taekwondo 
Miehet -58kg
Kisapäivä 8.12.
- Valmistautuminen kisoihin on sujunut hyvin. Olin valmistavalla leirillä Sloveniassa pari viikkoa sitten, joten kova tasoista sparria ja treeniä on tullut riittävästi. Tulin vielä viimeistelemään valmistautumiseni valmentajani Jure Pantarin ja hänen tiiminsä luokse Sloveniaan, ennen kuin lennän Romaniaan kisaamaan. 
- Kisoihin lähteminen tuntuu hyvältä onnistuneen syyskauden jälkeen. Valmistautuminen on tehty huolella ja kilpailu rutiinia löytyy tarpeeksi. Pyrin latautumaan kisaan kuin kaikkiin muihinkin ja nauttimaan joka hetkestä.  
- Tavoittelen aina voittoa ja mitaleita lähdetään hakemaan, mutta jos kaiken antaa matolla, niin saa olla ylpeä oli tulos mikä tahansa.  
- Onnea koko Suomen joukkueelle!