Kirtselis yhdellä MM-otteluvoitolla yhdeksäs Sarajevossa

29.8.2023

Aina Kirtselis sijoittui yhden otteluvoiton myötä yhdeksänneksi kadettien taekwondon ottelun MM-kisoissa Sarajevosdsa tiistaina. Kirtselis voitti intialaisvastustajansa Taniya Chhillarin 2-0, mutta tiukassa kamppailussa Iranin Negar Mozafari oli suomalaista parempi toisella kierroksella 0-2.

Aina Kirtselis:

- Ensimmäiseen otteluun lähtiessä fiilis oli hyvä ja luottavainen. Oli hieno kokemus päästä ottelemaan Intiaa vastaan, mitä ei yleensä Euroopan kisoissa tapahdu.

- Toisessa ottelussa vastaan tuli Iran. Minulla ei ollut mitään hävittävää ja lähdin otteluun luottavaisin mielin. Oli huikeaa päästä ottelemaan maailmaan huipun kanssa ja vieläpä onnistua ottamaan niin tasainen toinen erä.

- Olen samaan aikaan tyytyväinen ja myös hieman pettynyt. Olen tyytyväinen tämän päivän otteluihin ja omaan kehitykseeni. Samaan aikaan olen kuitenkin pettynyt siihen, etten päässyt omaan henkilökohtaiseen tavoitteeseen eli mitaliotteluihin saakka. Kiitos joukkueelle, tukijoukoille ja kaikille minua valmentaneille.

Pihla Pajatsalo ottelee alle 164 cm sarjassa keskiviikkona. Hän kohtaa 1. kierroksella Thaimaan Waranya Seepan (ottelu 128)

Kadettien MM-joukkue (loppusijoitus, sarja, kisapäivä)
17) Sonya Salutskij (tytöt alle 152 cm, 28.8.)
9) Aina Kirtselis (tytöt alle 160 cm, 29.8.)
Pihla Pajatsalo (tytöt alle 164 cm, 30.8.)

Valmentaja: Stelios Kirtselis
Joukkueenjohtaja: Jung Hyun Cho