Miira Kaarnakoskelle otteluvoitto kadettien taekwondon MM-Sofiassa

30.7.2022

Miira Kaarnakoski avasi suomalaisten otteluvoittotilin lauantaina taekwondon kadettien otteluiden MM-kilpailuissa Sofiassa. Kaarnakoski voitti lauantaina 44 kg sarjassa  64-kierroksella Slovakian Natalia Zagyiovan 2-0. Jordanian Layan Alrawashdahi oli sen sijaan suomalaista parempi 2-0 32-kierroksella. Näin Miiran loppusijoitus oli 17.

Miira:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠- Ekan matsin sain hallittua hyvin alusta loppuun huolimatta vatsataudista ja lyhyestä lämppäyksestä. Tokassa matsissa alkoi mehut loppua ja jordanialainen oli vaan taitavampi. Hyvät kisat.

Miiran otteluvoitto oli Suomelle ensimmäinen kahdeksaan vuoteen kadettien MM-tasolla.

Sunnuntaina ottelevat Väinö Pihlaja sekä Aino Kirtselis.

Väinö Pihlaja saa vastaansa -57 kg 64-kierroksella avausottelussaan Tanskan Adam Mahnun. Voittaja jatkaa 32-kierroksella Kazakstanin Amirkhan Musttapinia vastaan.

Aina Kirtselis kohtaa -37 kg 32-kierroksella Yhdysvaltain Alina Martirosyanin. Voittajan vastustaja tulee ottelusta Irlanti-Kypros 16-kierrokselle.