Olympiakarsintaturnauksen ensimmäinen päivä ohi - katso suomalaisten ottelut!

7.5.2021

Niko Saarinen ja Jenna Partanen

Euroopan olympiakarsintaturnauksen ensimmäinen kilpailupäivä on käynnissä!

Suomen joukkueesta tänään ottelevat Niko Saarinen alle 58-kiloisissa ja Jenna Partanen alle 67-kiloisissa.

Ensimmäisenä vuoroon pääsi Saarinen ottelussa 108 pakolaistiimiä edustavaa Seyede Naghidzadehia vastaan. Saarinen voitti ottelun selkein luvuin 18-3 (pisteet erittäin 0-0, 4-0, 14-3), joten seuraavaksi vastaan asettui ottelussa 220 Ranskan Cyrian Ravet.

Ottelun ensimmäinen erä oli varsin tasainen päättyen 4-7 ranskalaisen hyväksi. Toisessa erässä hallitseva Euroopan mestari Ravet pääsi vauhtiin ja ampaisi 10-26-johtoon. Ottelu päättyi kolmannessa erässä ranskalaisen hyväksi piste-eroon 10-30 (pisteet erittäin 4-7, 6-19, 0-3).

Toisella alueella päivänsä avaavalla Partasella on ottelussa 211 vastassa Espanjan Cecilia Castro. Ottelu päättyi espanjalaisen voittoon piste-erolle 5-35 (pisteet erittäin 0-19, 5-16).

Kaikki olympia- ja paralympiakarsintaturnauksen ottelut voi katsoa suorana YouTubesta https://www.youtube.com/playlist?list=PLNZ4ldstTfNuFXrKJjYMdtvFYJd2R0oFS. Ottelut, joiden numero alkaa ykkösellä, käydään lähtökohtaisesti alueella 1 ja ottelut, joiden numero alkaa kakkosella, käydään lähtökohtaisesti alueella 2.

Olympiapaikkaan olisi kumpikin suomalainen tarvinnut kolme otteluvoittoa.

Olympiakarsintaturnaus jatkuu lauantaina Suvi Mikkosen voimin naisten alle 57-kiloisissa. Sunnuntaina Matti Sairanen kamppailee paikasta paralympialaisiin.

Kannustetaan yhdessä suomalaiset olympialaisiin!