Otto Susiluodolle otteluvoitto ja 9. sija EM-kilpailuissa

10.5.2024

Suomen Otto Susiluoto sijoittui yhdeksänneksi miesten alle 58-kiloisten sarjassa ottelun aikuisten EM-kilpailuissa Belgradissa.

Susiluoto voitti ensimmäisen ottelunsa Puolan Bartosz Struglinskia vastaan 2-0 (7-6, 9-3). Toisessa ottelussa Irlannin Jack Woolley oli lopulta vahvempi niin ikään erin 2-0. Toinen erä irlantilaista vastaan päättyi kaksi sekuntia ennen loppua Susiluodon saamaan viidenteen varoitukseen.

Susiluoto oli EM-kilpailuiden suhteen tyytyväinen suoritukseensa. Tavoitteena oli lähteä haastamaan Euroopan kärkeä ja se myös tapahtui.
“ Voitin ensimmäisen matsini aika suvereenisti vaikka ekan erän lopussa keskittyminen vähän herpaantui. Toisessa matsissa vastaan tuli maailman rankingiltään 5. sijoitettu Irlannin olympiaedustaja. Molemmat erät olivat hyvin tiukkoja, mutta päättyivät vastustajan eduksi.”

Susiluodolla oli takana onnistunut kisakausi ja EM-kilpailuihin valmistautuminen sujui hyvin.
“Olen kehittynyt paljon, otellut omalla tasollani ja voittanut kovia matseja”, hän kertoo.
EM-kilpailuiden alla ottelija voitti hopeaa Tallinnan avoimista G-tason kilpailuista.