Taekwondo-lehdelle uusi päätoimittaja

13.12.2021

Sirpa Huuskonen on tehnyt ansiokasta työtä Taekwondo-lehden päätoimittajana vuodet 2018-2021. Vuoden 2022 alusta hän luovuttaa päätoimittajan sulkakynän eteenpäin Emma Jämsénille.

Suuri kiitos Sirpalle siitä arvokkaasta työstä, jota hän on Taekwondo-lehden eteen tehnyt neljä vuotta!

Alla Emman esittäytyminen:

Moikka,

Olen Emma Jämsén (28) mualiman navalta eli Kuopiosta. Tulin juuri valituksi Suomen taekwondoliiton lehden uudeksi päätoimittajaksi. Mikä ilo ja kunnia olla osa liiton toimintaa!

 Olen somevaikuttaja ja bloggaaja jo vuosien takaa, mutta tällä hetkellä myös aloitteleva yrittäjä. Toimin pääsääntöisesti ammattijärjestäjänä ja ohessa teen valokuvaajan ja graafikon hommia, kuten myös kirjoitustöitä nyt laajemmassa skaalassa. Itse lajissa olen tällä hetkellä sinisen vyön (4. kup) taitaja Kuopion taekwondossa. 

 Hain päätoimittajan paikkaa herättäessäni uudestaan innostukseni taekwondoon kevään 2021 polvileikkauksen jälkeen. Vaikuttajana ties vaikka missä, en pidä koskaan kirjoitusuraa huonona haasteena. Lehden kautta minulla on myös hyvä syy päästä vierailemaan liiton tapahtumissa ja tutustua uusiin ihmisiin ja näkökantoihin rakkaan lajimme piireissä. Kaiken kukkuraksi olen halukas ja peloton levittämään siipiäni mukavuusalueeni ulkopuolella aina, kun siihen on mahdollisuus.

Toivon päätoimittajan uraltani paljon uusia kontakteja sekä mukavaa meininkiä näin kynä ja kumi kädessä.

 Nähdään lehden sivuilla!

Emma Jämsén