U21 EM-kilpailun viimeinen päivä ei tuonut uusia voittoja

30.9.2022

Ottelun alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuiden neljäntenä ja viimeisenä päivänä Vilma Hagelberg (Liedon ja Auran Taekwondo) sijoittui naisten alle 62-kiloisissa 9. sijalle.

Vilma Hagelberg eteni -62 kg sarjassa arvalla suoraan toiselle kierrokselle, jossa kohtasi Azerbaijanin voittaneen makedonialaisen Miljana Rejlikjin. Vilma aloitti ottelun vahvasti ja voitti ensimmäisen erän lukemin 10-9. Toisessa erässä vastustaja pääsi yllättämään pääosumalla ja otti johdon. Vilma painosti hyvin loppuun asti, mutta vastustaja vei erän nimiinsä 6-8. Kolmannessa erässä oltiin tasapisteissä 0-0, kun vastustaja potkaisi vasemman jalan kiertopotkulla Vilman silmäkulmaan. Tuomari keskeytti ottelun ja vastustaja pääsi jatkoon.