Liittotoimijat|Työhuone

Suomen Valmentajat - Valmentajaklinikka Special - 8. ja 9.11.2014

12.9.2014

Vammat Veks! -teema jatkuu - Suomen Valmentajat tuo huippukouluttajan USA:sta!
Syksyn Valmentajaklinikka Special teema on jatkoa Vammat Veks-kampanjalle. Klinikassa keskitytään vammoja ennaltaehkäisevään harjoitteluun sekä vamman syntymisen (nilkka/polvi) jälkeiseen harjoitteluun. Kouluttaja Bill Knowlesin (esittely alla) "reconditioning" -toimintamallissa vamman kuntoutumisprosessissa huomioidaan myös suorituskyvyn osa-alueiden harjoittelu.

Kouluttaja Bill Knowles
Kouluttajana Valmentajaklinikka Specialissa on amerikkalainen Bill Knowles. Hän on tämän aihealueen huippuasiantuntija. Bill työskentelee HP Sports nimisessä yrityksessä Philadelphiassa, joka on erikoistunut urheilijoiden kuntouttamiseen ja suorituskyvyn kehittämiseen.

Bill on tehnyt yhteistyötä monien maailmankuulujen urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa, mm. Tiger Woods (golf), Michael Owen (jalkapallo), Peyton Manning (amerikkalainen jalkapallo), Dara Torres (uinti), Manchester United, Chelsea, Manchester City, Australian Institute of Sports ja US Ski Team.

Käy tutustumassa HP Sports:in toimintaan tästä linkistä http://www.hpsports.com/ ja lue lisää Bill Knowlesista alla olevasta linkistä!

Klinikan sisältö
LUENTO 1.
Loukkaantumisten ennaltaehkäisy suorituskyvyn harjoittelussa

Optimaalisesti toteutettuna urheilijan fysiikkaharjoittelun tulisi kehittää ja parantaa kaikkia suorituskyvyn osa-alueita. Siihen tulisi siten ohjelmoida myös vammoja ennalta ehkäisevättoimet ja harjoitteet.

KÄYTÄNNÖN HARJOITUS 1:
Eksentrisen liikehallinnan harjoittelu

(Stiffness and Deceleration Training)

LUENTO 2.
”Reconditioning"”: suorituskyvyn kehittämisen huomioonottava toimintamalli urheilijan kuntoutuksessa

”Reconditioning” -toimintamalli korostaa urheilijan suorituskyvyn roolia loukkaantumisesta kuntoutumisen aikana. ”Reconditioning”-toimintamallissa korostetaan suorituskyvyn osa-alueiden harjoittelua myös kuntoutuksen aikana ja urheilijan parempaa valmiutta täysipainoiseen lajiharjoitteluun palattaessa.

KÄYTÄNNÖN HARJOITUS 2:
”Reconditioning" -urheilijan voimaharjoittelu

(load compromised athlete)

Ajankohdat ja hinnat
Aika ja paikka:
8.11. Helsinki, Mäkelänrinteen lukio ja uintikeskus, Mäkelänkatu 45, klo 10-18
9.11. Tampere, Varalan urheiluopisto, klo 10-18

Hinnat:
100€ Suomen Valmentajat ry:n jäsen
140€ muut
Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin ja lounaan.

Lisätiedot Erik Piispa +358 44 6384772 tai erik.piispa@suomenvalmentajat.fi


Tämä koulutus on tarjolla vain tämän kerran - kannattaa siis ilmoittautua heti!

Lue lisää ja ilmoittautudu TÄSTÄ.

Mikä on Valmentajaklinikka Special?
Valmentajaklinikka Special -koulutukset ovat Suomen Valmentajien järjestämiä intensiivisiä ja käytännönläheisiä tilaisuuksia, joissa on vaihtuva teema. Valmentajaklinikka Special -koulutuksia järjestetään vuosittain keväisin ja/tai syksyisin. Kouluttajat ovat ulkomaisia oman alansa asiantuntijoita.