Liittotoimijat|Työhuone

Roosa ja Olli aloittivat Universiadi-urakkansa

18.8.2011

Universiadit eli opiskelijoiden olympialaiset ovat käynissä Shenzhenissä, Kiinassa. Suomen joukkueessa on mukana kaksi taekwondo-urheilijaa, Roosa Närhi ja Olli Siltanen. Tänään torstaina käytiin yksilösarjat ja huomenna on vuorossa parisarja.

Roosa tippui niukasti finaalista erinomaisesti onnistuneista semifinaaliesityksistä huolimatta ja sijoittui sarjassaan 12. sijalle. Naisten sarjan mitalit veivät Kiina, Iran, Korea ja Meksiko. Roosa kommentoi itse suorituksiaan seuraavasti:

"Vire oli hyvä ja itseluottamus kohdallaan. Sain irti parhaat mahdolliset esitykset, mutta ne eivät vain tällä kertaa riittäneet finaaliin asti."

Olli sijoittui sarjassaan sijalle 14, mikä on kovatasoisessa sarjassa 18-vuotiaalta Siltaselta hyvä saavutus. Parin viikon takainen MM-20. sijoitus parani selkeästi, vaikka osallistujien joukossa olivat lähes kaikki samat urheilijat kuin Venäjällä. Miesten sarjan mitalit veivät Kiina, Korea, Vietnam ja Iran.

Huomisessa parisarjassa suomalaisilla on hyvät mahdollisuudet menestyä, sillä Venäjän MM-kisoista taskussa on tuore 11. sija.