Liittotoimijat|Työhuone

Tähtiseurojen uusi Tähtiseura-verkkopalvelu on avattu

2.10.2018

Seurojen uusi kehittämistyökalu eli Tähtiseura-verkkopalvelu on nyt avattu seurojen käyttöön. Palvelu on helppokäyttöinen, seuralle maksuton ja se toimii myös mobiilisti. Palvelusta löytyvät seuratoiminnan kehittämiseen tarvittavat tehtävät ja työkalut.

Tähtiseura-ohjelma pohjautuu jatkuvan kehittämisen malliin. Tähtiseura-verkkopalvelussa seura voi tehdä omaa kehittämistyötään itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjien ja auditoijien kanssa. Verkkopalvelu kehittyy jatkuvasti ja tavoitteena on, että tulevaisuudessa verkostoituminen myös muiden seurojen kanssa mahdollistuu sen avulla.

Jatkossa seura käyttää verkkopalvelua myös auditointiprosessin osana. Tähtiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein ja uutena toimintatapana seura tekee verkkopalveluun Tähtiseura-ohjelman laatutekijöiden itsearvioinnin ennen auditointilaisuutta. Auditoijana toimiva seurakehittäjä puolestaan merkitsee verkkopalveluun omat arvionsa ja auditoinnin yhteenvetoraportin. Verkkopalvelu mahdollistaa, että kehittämistyötä ja arviointia on helppo tehdä yhdessä seurakehittäjän kanssa.