Liittotoimijat|Työhuone

Olympialaisten kaikki lajit Veikkauksen pelikohteena

25.7.2012

Lontoon olympialaisissa tehdään suomalaista vedonlyöntihistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa kaikki lajit ovat vedonlyöntikohteena. Lisäksi jokaisessa Voittajavedon ja Tulosvedon kohteessa on tarjolla 300 euroa lisärahaa, jonka yhteismäärä yli 400 vedossa kohoaa näin 133 000 euroon.
 
Taekwondon mitalit ratkotaan 8.-11.8. Suomea edustaa 57-kiloisissa kamppaileva Suvi Mikkonen, joka palauttaa suomalaisvärit olympiataekwondoon kahdeksan vuoden jälkeen.
- Pelattavaa on todella paljon. Jokaisen urheilun ystävän suosikkilajiin on nyt tarjolla muhkeat kertoimet. Kaikki finaalit, joissa vain mitaleita jaetaan, ovat kohteinamme. Palloilulajeissa Pitkäveto ja Tulosveto ovat suosituimpia pelimuotoja. Yleisurheilussa taas pelataan tyypillisesti eri voittajavetoja, kertoo tuotehallintapäällikkö Sami Sundström Veikkauksesta.
 
Lisäksi olympiakisojen kohteita on Monivedossa, Vakiossa, Moniveikkauksessa ja Live-Vedossa.
Lontoo isännöi olympialaisia kolmatta kertaa. XXX olympiadin kisoissa jaetaan ensimmäistä kertaa mitalit naisten nyrkkeilyssä. Tenniksen sekanelinpeli on mukana 88 vuoden jälkeen. Viimeksi se oli olympialajina 1924 Pariisissa. Baseball ja softball taas ovat pudonneet pois olympialaisten ohjelmasta.
 
Veikkauksen vedonlyöntikohteiden lajit ovat ammunta, jalkapallo, jousiammunta, judo, koripallo, käsipallo, lentopallo, maahockey, melonta, miekkailu. nykyaikainen viisiottelu, nyrkkeily, paini, painonnosto, purjehdus, pyöräily, pöytätennis, soutu, sulkapallo, taekwondo, tennis, triathlon, uintiurheilu, vesipallo, voimistelu ja yleisurheilu.
Olympiatuli sytytetään Lontoon olympiastadionilla 27. heinäkuuta ja päättäjäiset pidetään 12. elokuuta.
 
Veikkauksen koko tuotto, viime vuonna yli 515 miljoonaa euroa, käytetään yhteiseksi hyväksi. Tuoton jakamisesta päättää opetus- ja kulttuuriministeriö. Ministeriön liikunnalle ja urheilulle jakamasta tuesta yli 99 prosenttia tulee Veikkauksen tuotosta.
Veikkauksen Sami Sundströmin blogi: http://bit.ly/MGtMWR
 
 
 
Ystävällisin terveisin,
Tero Talaslahti
tiedottaja
Veikkaus Oy
01009 Veikkaus
Käyntiosoite: Karhunkierros 4, Vantaa
puh. 020 750 7343, GSM 040 351 7222
tero.talaslahti@veikkaus.fi
 
 
Veikkaus on laatupalkittu rahapeliyhtiö, jonka toiminnassa yhdistyvät vastuullisuus, tehokkuus ja innovatiivisuus. Veikkauksen asiakkaat tuovat iloa meille kaikille suomalaisille.
 
Veikkaus – Iloa elämään