Liittotoimijat|Työhuone

TPSS-ilmoittautumisjärjestelmän käyttämisestä

4.4.2013

"Authorize Me"-painike kuvassa punaisella ympyröitynä

TPSS-ilmoittautumisjärjestelmää (http://www.tpss.nl) käytetään mm. Nurmijärven ottelukilpailujen ilmoittautumisten keräämiseen ja jatkossa muissakin kilpailuissa Suomessa.

Päästäksesi ilmoittamaan seurasi kilpailijoita turnaukseen klikkaa TPSS:n aloitussivulla olevaa "Goto login"-nappulaa. Syötä avautuvalla sivulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kohtiin ja paina "Login and to to tournament list". Mikäli sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, voit tehdä sellaisen painamalla punaisella näkyvää account- tai here-tekstiä.

Kun olet kirjautunut, valitse listasta haluamasi kilpailu. Nyt avautuvassa näkymässä vasemmassa yläkulmassa (ks. kuva) on "Authorize Me"-nappula. Sitä painamalla lähtee lupapyyntö turnauksen ylläpitäjälle.

Vaikka et olisi varma, tuleeko seurastasi kilpailijoita kyseiseen turnaukseen, käy pyytämässä ilmoittautumislupa hyvissä ajoin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Teknisissä ongelmissa TPSS:n kanssa ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään (info@tpss.nl). Suomalaisia turnauksia koskeviin kysymyksiin vastaa Tatu Iivanainen (ensisijaisesti kilpailut@taekwondo.fi, kiireellisissä tapauksissa myös tatu.iivanainen@gmail.com tai 040-8313366).

TPSS:n suomenkielinen käännös on työn alla.