EM-kilpailuiden 3. päivä ei tuonut lisävoittoja

10.4.2021

Ottelun aikuisten EM-kilpailuiden kolmantena päivänä Sofiassa, Bulgariassa vuorossa oli Jasmin Manninen (Action Sport Center) alle 67-kiloisissa.

Jasmin Manninen, FIN - Nadja Savkovic, SRB (2-16)

Manninen lähti hyvällä sykkeellä avausmatsiin tuttua vastustajaa vastaan. Aivan tasaisen ykköserän lopussa serbialainen pääsi harmillisesti viiden pisteen johtoon. Kakkoserässä Manninen haki hyvin tasoitusta osuen kahdesti kirvespotkulla, joista kumpikaan ei kuitenkaan tuottanut pisteitä. Kypärä tsekattiin ja todettiin toimivaksi, joten ilmeisesti osumat eivät vain olleet riittäviä.

Jos Manninen on yleensä vahva erityisesti tilanteiden loppuunviemisessä, niin tänään voiton avaimet lipuivat käsistä mielestäni niiden puuttumisen takia. Ottelu ei missään nimessä ollut huono tai edes alavireinen. Erityisesti viimeisessä erässä olisi kuitenkin tarvittu rohkeampia jatkoja ja sitä itseään ylittävää yllätyksellistä Mannista, jotta peli olisi päättynyt toisin.

Suomalaisten osalta EM-kilpailut päättyivät tähän, mutta sunnuntaina käydään vielä neljäs päivä. EM-kilpailuita voi seurata YouTubessa live-lähetyksenä https://www.youtube.com/playlist?list=PLNZ4ldstTfNvF5O25bkocevvDUq9wmDj2

Teksti: Jarkko Mäkinen

Kuvat: Jarkko Mäkinen, Kari Sirviö