Kahden pronssin lauantai EM-Innsbruckissa

25.11.2023

Suomen mitalisaalisa kasvoi lauantaina kahdella pronssilla Taekwondon liikesarjojen EM-kilpailuissa Innsbruckissa. Niina Virtala saavutti pronssia alle 60-vuotiaiden naisten yksilösarjassa ja kolmikko Sampsa Aukio / Tatu Iivanainen / Ville Lehtinen ansaitsivat samanvärisen mitalin yli 30 vuotiaiden miesten ryhmäsarjassa.

Virtala oli alkukilpailun kuudes, mutta paransi sijoitustaa juuri mitaliin riittävästi finaalissa (6,316).

Aino Kortelainen eteni alkukilpailun seitsemäntenä ja välierän kahdeksantena finaaliin junioreiden yksilökilpailussa sijoittuen siellä seitsemänneksi (6,999). Lassi Kaasinen oli puolestaan alkukilpailussa 17:s (6,766).

Alle 40-vuotiaissa miehissä Olli Siltanen hävisi avauskierroksella lopulta pronssia voittaneelle Turkin Murat Sarikusille (6,999-7,082) ja Sampsa Aukio Ranskan Selgi Leblancille (6,633-7,299). U40-naisissa Laura Kinnunen koki tappion kaavion avauskierroksella Saksan Baerbel Reinerille (6,782-7,199). Kim Rejman oli U60 miehissä alkukilpailun 10:s (6,132).

Elisa Mäkinen & Emil Karma olivat kadettien parikilpailun 11:s (5,982).

Ryhmäsarjoissa yli 30 vuotiaiden miehien pronssijoukkue Sampsa Aukio & Tatu Iivanainen & Ville Lehtinen keräsi pisteet 6,3999 viiden joukkueen sarjassa. Laura Kinnunen & Laura Wild & Miia Siutila olivat niin ikään viiden joukkueen naisten vastaavassa sarjassa viidensiä (6,366) ja Anna Alatalo & Kerttu Salminen & Linda Räkköläinena kymmenensiä alle 30 vuotiaiden sarjassa (6.033)