Kaikille avoin kamppailuseura -hanke etsii host-seuroja!

13.6.2024

Hei,

haluaisiko teidän seuranne olla mukana avoimemman kamppailun kehittämisessä? Kaikille avoin kamppailuseura hanke tulee Tampereelle, Kuopioon, Helsinkiin, Ouluun Jyväskylään syys-lokakuussa 2024. Etsimme seuraa, joka voisi isännöidä hanketapahtumaa paikkakunnalla tai sen lähialueilla.

Host-seura käytännössä avaa ovensa yhtenä kertana hankkeelle, tämä voi olla esimerkiksi vapaatreeni/vakiovuoro, kestoltaan 2-3h. Seuran ei tarvitse huolehtia ohjelmasta, vaan hanke räätälöi sen sopimaan tiloihin ja tarjolla olevaan aikaan.  Lisäksi Host-seura voi esittää toiveita sisällöstä oman kiinnostuksen tai ajankohtaisen tarpeen pohjalta: esim. ikääntyneet, liikuntavammat, Nepsy-oireet tai kehitysvammaiset harrastajat. 

Hanketapahtumissa kamppailuseuroille tarjotaan tietoa ja konkreettisia keinoja kamppailun soveltamisesta eri tilanteissa. Turun pilottitapahtumassa aiheena olivat kamppailulajien soveltaminen erilaisten fyysisten toimintakyvyn rajoitteiden sekä neuropsykiatristen oireiden, kuten autismikirjonhäiriön kanssa. Hankkeen taustalla on kamppailuseuroille syksyllä 2023 tehty kysely, jossa etenkin NEPSY-oireisiin lapsiryhmissä toivottiin tietoa ja käytännön tukea.

Kaikille avoin kamppailuseura hanke pyrkii lisäämään kamppailulajien parissa olevien toimijoiden tietoisuutta soveltavan liikunnan mahdollisuuksista, sekä laajentaa soveltavan toiminnan tarjontaa kamppailulajiseuroissa. 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!
Hankekoordinaattori
Hanna-Mari Boelius
hanna-mari-boelius@taekwondo.fi
+358 40 705 7373