Mitalitili auki - Johanna Nukarille liikesarjojen MM-pronssia

23.4.2022

Johanna Nukari avasi Suomen mitalitilin taekwondon liikesarjojen MM-kilpailuissa Etelä-Korean Goyangissa toisena kisapäivänä perjantaina. Nukari sijoittui komeasti pronssille alle 50-vuotiaiden sarjassa.

Sarjan voiton vei Espanjan Vanesa Ortega, hopeaa USA:n Kathy Do ja toinen pronssimitalisti oli Korean Kim Yeon-bu.

Espoo Hwarang Teamin Nukari jatkaa kisaamista heti lauantaina Kim Rejmanin kanssa yli 30-vuotiaiden pareissa.

Aino Kortelainen (Taekwondourheilijat 2011) sijoittui perjantaina junioreissa 13:nneksi.

Johannan pronssimitalin siivittämänä lähdetään kolmanteen kisapäivään lauantaina, joka alkaa samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla eli klo 03:00 ja YouTubesta viritellään näkyviin World Taekwondo.