Pääkaupunkiseudun avoimet otteluharjoitukset, syksy 2022

12.8.2022

Tule mukaan pääkaupunkiseudun avoimeen otteluvalmennukseen!

Liittovalmentaja Jung Hyun Cho (8. dan) pitää Urhea-hallissa (Mäkelänkatu 47, Mäkelänrinteen uimahallin ja lukion välissä)  15.8.-19.12.  maanantaisin 16.30-18.00 otteluharjoitukset, jotka on tarkoitettu kaikille ottelusta kiinnostuneille kokemustasosta riippumatta. Minimivyöarvovaatimus on 8. kup, mutta muuta minimitasoa ei vaadita. Harjoitukset ovat avoimia kaikille 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva taekwondolisenssi, ja harjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen Suomisportin kautta. Harjoitukset ovat ilmaisia. Taekwondoharjoittelun kattava vakuutus (esim. lisenssin kylkeen hankittava Sporttiturva) on suositeltavaa olla. Ei haittaa, vaikkei ehtisi mukaan jokaiseen harjoitukseen - mutta parhaan hyödyn saat osallistumalla säännöllisesti! Myös yksittäisiin harjoituksiin saa osallistua.

Varustuksena harjoituksissa joko koko-dobok tai t-paita ja dobokin housut. Omat henkilökohtaiset suojat (sääri, kyynärvarsi ja alasuojat) on hyvä ottaa mukaan, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Panssaria ei tarvita.

Kulunvalvonnan takia harjoituksiin on ilmoittauduttava etukäteen Suomisportin kautta. Kulkuoikeus koodataan osallistujan lähiluettavaan korttiin (esim. HSL-kortti). Kulkuoikeutta varten Urhea-hallille luovutetaan osallistujista nimi, sukupuoli, syntymäaika, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Ilmoittaudu yksittäiseen harjoituskertaan vain, jos todella olet vain satunnaisesti käymässä harjoituksissa. Useamman kerran harjoituksiin osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan suoraan koko tapahtumasarjaan.

Opetuskieli on englanti.

Ilmoittautuminen Suomisportissa: https://www.suomisport.fi/events/a770d0ac-2b1e-4863-b16e-39e1f44dc8c9

Kuva pääkaupunkiseudun otteluharjoituksista Urhea-hallissa 25.2.2022